tisdag 14 augusti 2007

Utställningar: Ålesund/Norge -Almare Stäket

















2007-05-20: Jeanette & Chilly (DM Chilly Chai Latte) har varit i Ålesund (Norge) och provat lyckan där, första dagen så vann Chilly öppen konurrensen, men fick dessvärre inget CK och då slutade dagen där! Dagen efter så gick det bättre, han kom återigen 1:a i öppen konkurrensen fick CK och slutade som 3:a i Bhkl!!! STORT GRATTIS till Er Båda!!!

Jag och Felicia hade åkt till mina hemtrakter, till SSRK:s utställning i Almare-Stäket för att ställa ut våra "yngligar" från senaste kullen -Svansen & Molly! De blev båda oplacerade i valpklass 2, men de fick fina kritiker (de var aningen tunna pga magkrångel tidigare i veckan) och jag är MYCKET nöjd med dagen, eftersom de skötte sig exemplariskt!!! och det är nästan huvudsaken när man har med sig valpar på utställning för första gången!
Felicia var med i "barn med hund" med Molly, det var ganska så många barn anmälda och hon blev inte utplockad bland de 5 finalisterna, synd, för jag tycker naturligtvis att hon var helt suverän! (något partisk, ja )
Vi hade en underbar dag i det vackra vädret och härliga omgivningarna och bara det gör att man blir nöjd med en dag då det kanske inte var de bästa resultaten!